U 2024. uveli smo manja, ali značajna i nama draga unapređenja na našem sajtu:

Dodali smo linkove za najznačajnije online prodavnice elektronskih knjiga: Apple Books, Kobo, Barnes & Noble, Everand and Fable. Sva naša izdanja već su bila na tim prodavnicama, ali ih do sada nismo prikazivali kao linkove na svakoj knjizi. Ovime olakšavamo posetiocima sajta da pronađu njima odgovarajuću prodavnicu, na primer Apple za vlasnike iPad-a, Kobo za vlasnike Kobo čitača, B&N za vlasnike Nook-a.

Za kupce koji imaju pretplatu na Everand (koji se formirao iz Scibd-a) dodali smo i linkove na naša izdanja na njihovom sajtu.

A za ljubitelje književnih klubova, i tamo nas ima! Fable je jedan od svakako najpopularnijih zbog čega smo kreirali i linkove na naše knjige na fable.co.

Sledeća izmena na sajtu je vizuelnog tipa. Dobili smo pohvale za dizajn korica naših knjiga kako od autora tako i na društvenim mrežama. Do sada smo na sajtu prikazivali samo naslovnu stranu, a sada smo dodali i sliku celih korica. Uveli smo i mogućnost povećanja slike tako da posetioci mogu da vide svaki detalj dizajna. Želeli bismo da se zahvalimo svima na lepim komentarima koje smo primili i da poručimo da ćemo da se trudimo da nastavimo da kreiramo estetski privlačne i uzbudljive korice na svim našim izdanjima.

Nadamo se da će i naši autori biti zadovoljni sa navedenim izmenama i da ćemo sa svima nastaviti uspešnu saradnju.

I posetiocima i našim autorima upućujemo poziv da nam pošalju sugestije za dalja unapređenja sajta — sa najvećom pažnjom ćemo razmotriti, a nadamo se i implementirati pristigle predloge.

Naravno, da napomenemo da nas rad na unapređenju sajta nije sprečio da uspešno startujemo godinu i da do kraja februara objavimo već pet novih naslova, jednog klasika (Pokošeno polje) i četiri veoma uzbudljive knjige savremenih autora Mirjane Sušić, Olivera Jankovića, Vladana D. Jovanovića i Đorđa Miletića. Svima želimo mnogo uspeha sa njihovim delima i produktivnu 2024. godinu!

Već od početka marta posvećeni smo isto tako uzbudljivim projektima sa novim i postojećim saradnicima: Evina sjajna knjiga za decu, Vladimirov novi roman, Ivina zbirka pesama, Srbin roman o nekim prošlim vremenima, uspomenama i ožiljcima, nastavak Đorđeve horor trilogije, Emilov roman Rez, i — da ne otkrijemo baš sve — još svašta nešto!

Leave a Comment

Obavezna polja su označena sa zvezdicom. Vaša mejl adresa neće biti objavljena.

Scroll to Top